Κάνει πλάνο για διπλή… απόδραση ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση την Κυριακή στο Ηράκλειο, έπειτα από τα ματς των εθνικών, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει τα σχέδιά του για το ματς (21/10, 20:30) με τον ΟΦΗ, έχοντας στην άκρη του μυαλού και τον κρίσιμο αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Μπορεί οι ομάδες να πορεύονται παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά η αναμέτρηση στο Λουξεμβούργο μπορεί να κρίνει πολλά, ο 48χρονος τεχνικός το ξέρει καλά και δεν γίνεται να παραβλέψει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ειδικά, επειδή μεσολάβησαν ματς εθνικών ομάδων και ο Μαρτίνς στερήθηκε 16 παίκτες, που πιθανόν να επιστρέψουν (κάποιοι έχουν επιστρέψει ήδη) κουρασμένοι. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει… πρόβα μέχρι χτες, αλλά κάποια σημάδια έχουν φανεί.

Ξεκινώντας από τα γκολπόστ, ο Σα (ήταν βασικός με Μίλαν, κόντρα στην Μπέτις έπαιξε ο Γιαννιώτης) προορίζεται για το Λουξεμβούργο και ο Γιαννιώτης για το Ηράκλειο, όπως σημειώνει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Ο Κούτρης με τον Τσιμίκα (που έπαιξε και στα δύο ματς της Ελλάδας) θα πάρουν από ένα ενενηντάλεπτο. Παιχνίδια στο κέντρο της άμυνας θα μοιραστεί και η τριάδα Βούκοβιτς, Μεριά, Σισέ στα δύο ματς και ίσως κάπου χωρέσει κι ο Μιράντα.

Το δίδυμο Γκιγέρμε-Μπουχαλάκη (ήταν στην αποστολή της Εθνικής) αναμένεται να παίξει στο Ηράκλειο, διότι Καμαρά και Νάτχο καταπονήθηκαν με τις εθνικές τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube