Σε ένα μέρος της προπόνησης του Παναγιώτη Γιαννάκη συμμετείχαν οι Φλιώνης, Πέτγουεϊ, Μοράντ και Μούρτος, ενώ ο Αθηναίου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο και έμεινε εκτός.
Η «κίτρινη» αποστολή θα ταξιδέψει την Παρασκευή για την Πάτρα και το απόγευμα θα προπονηθεί στο «Δημήτρης Τόφαλος». Μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Πάτρας και το πρωί της Κυριακής θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Εκεί, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Οστάνδη για την έβδομη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρωί της Δευτέρας, ο Αρης θα αναχωρήσει για Βρυξέλλες κι, από ‘κει, θα μεταβεί οδικώς στην Οστάνδη.
Την αποστολή την αποτελούν 12 παίκτες, οι: Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Μοράντ, Βασιλόπουλος, Πέτγουεϊ, Γουΐβερ, Μπένσον και Μπελ