Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, όπου αναμένεται να γνωρίσει καθολική αποθέωση για ακόμη μια φορά, δίνει την ερχόμενη Πέμπτη ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Γι’ αυτό και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έδωσε ήδη στη διαθεσιμότητα τα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού της Stoiximan GBL με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ένα ματς που διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ, το οποίο και αναμένεται να έχει μπόλικο κόσμο για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ολυμπιακού:

«Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Θρύλου μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, πλησιάζει!

Κλείσε τώρα τη θέση σου στον πρώτο ημιτελικό της Stoiximan GBL με την ΑΕΚ (28/05, 20:15) και δώσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του το πιο ζεστό σου χειροκρότημα!

Συνεχίζουμε Μαζί! Συνεχίζουμε δυνατά!».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι