Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ιντέγε Μπράουν πέτυχε τρία γκολ σε έναν αγώνα. Ο Νιγηριανός φορ σκόραρε τρεις φορές στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας με 6-1.

Μάλιστα, έπρεπε να περάσουν 25 χρόνια για να κάνει χατ-τρικ παίκτης των «ερυθρόλευκων» σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Ο προηγούμενος ήταν ο Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος το είχε πετύχει σε 16 λεπτά (18’, 32’, 33’) στις 9 Σεπτεμβρίου του 1991, στο 4-2 επί της ΑΕΚ στο… παλιό «Γ. Καραϊσκάκης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

LIVE Streaming το drone show για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Τσορμπατζόγλου: «ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η Μακεδονία, ο Σαββίδης ''μεγάλωσε'' τον σύλλογο - Είχε εικόνα φάντασμα με την ΑΕΚ»

«Φέρνει την ΑΕΚ πιο κοντά στον τίτλο»: Ύμνοι στο Μεξικό για την παράσταση του Πινέδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

«Εμείς μαζί, για μια ζωή»: Πήρε… φωτιά η Αριστοτέλους για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας και οι εκρήξεις στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Θεραπεία για Ζαρουρί στο Κορωπί

ΑΕΚ: Οκτώ συλλήψεις από τους ελέγχους έξω την Allwyn Arena - Κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς

Έκκληση για αιμοδοσία - Ανάγκη για αίμα για τον Σάββα Παπάζογλου, τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο του Ολυμπιακού

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!