Ο Σκόντραν Μουστάφι ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Άρσεναλ, ιδίως από τη στιγμή που τα μετόπισθεν της ομάδας θυμίζουν … νοσοκομείο!

Εκτός από τους Λοράν Κοσιελνί και Γκάμπριελ, υπάρχει πλέον κίνδυνος μακρόχρονης απουσίας και για τον Περ Μερτεσάκερ, ο τραυματισμός του οποίου στο πρόσφατο φιλικό με τη Λανς ενδέχεται να τον κρατήσει για τουλάχιστον πέντε μήνες εκτός γηπέδων.

Με τη νέα σεζόν και τις επίσημες υποχρεώσεις να βρίσκονται προ των πυλών, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν γίνεται να αφήσει την ομάδα του χωρίς την ανάλογη μεταγραφική ενίσχυση, γι’ αυτό και στρέφεται στο πρόσωπο του Μουστάφι.

Ο 24χρονος αμυντικός έχει βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια, όπως έδειξε και στο Euro με τη φανέλα της Γερμανίας, ένώ πέρυσι με την Βαλένθια μέτρησε 42 συμμετοχές και πέτυχε 2 τέρματα. Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με το μάνατζερ του παίκτη, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τις δυο πλευρές.

Ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που «χαλάσει» του Μουστάφι, παρουσιάζεται ο Χέισον Μουρίγιο της Ίντερ, παίκτης που επίσης αρέσει στους ανθρώπους της Άρσεναλ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube