Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ματάις Ντε Λιχτ, αλλά και την προσπάθεια για ένα ακόμη μεταγραφικό... «μπαμ»με τον Νεϊμάρ, η Γιουβέντους εξετάζει και την περίπτωση του νεαρού, Χουάν Μιράντα, της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «AS», οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη κάνει επίσημη προσφορά στους «μπλαουγκράνα» για να τον κάνουν δικό τους, η οποία δεν έγινε δεκτή, μιας και οι Καταλανοί δεν σκοπεύουν να απολέσουν ένα ακόμη ταλέντο που προήλθε από τις διάσημες ακαδημίες της «Masia».

«Δεν δίνω βάση στα δημοσιεύματα, αλλά ούτε στα όσα γράφονται στα social media. Θέλω απλά να κερδίσω το πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο, γεννηθείς το 2000, αριστερός μπακ για τα σενάρια που εμπλέκεται.

Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 19χρονο.

Ενδιαφέρον έχει επιδείξει και η Ρεάλ Μπέτις για πιθανό δανεισμό του, σενάριο που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει εμπειρία από τη La Liga.

O Μιράντα, προς το παρόν, δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τη μεγάλη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει προλάβει να κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-17 με την εθνική της χώρας του το 2017, ενώ σήμερα αποτελεί βασικό στέλεχος της Ισπανίας Κ-19.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube