Ούτε όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, δεν είχε καταφέρει ο Ντουντού Σεαρένσε να πετύχει τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την πρώτη του συμμετοχή ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, αν και κάποια ήταν επιφυλακτικοί όταν είχε ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ωστόσο, ο 31χρονος παίκτης διαψεύδει και τον πιο δύσπιστο με τα επιτεύγματά του.

Συγκεκριμένα, ο Ντουντού έχει επιχειρήσει τέσσερα σουτ στη Σούπερ Λίγκα, έχοντας πετύχει δύο γκολ και ένα ακόμη στο Κύπελλο κόντρα στον Πανιωνίο. Δηλαδή, το ποσοστό ευστοχίας του αγγίζει το 50% μόλις σε 108 λεπτά συμμετοχής!

Πλέον επόμενος στόχος για τον Βραζιλιάνο είναι να ισοφαρίσει την επίδοση του Ανρί Καμαρά, ο οποίος είχε παραλάβει το βραβείο του καλύτερου γκολ σε τρεις σερί (16η, 17η και 18η) αγωνιστικές .

Όπως γίνεται αντιληπτό, η προσεχής αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αποτελεί μία έξτρα πρόκληση για τον έμπειρο μέσο…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκοντσάρεβα: «Ο Σαββίδης άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ - Αυτά είναι τα πλάνα μας…»

Σταματέλος: «Άλλο ματς με Λεβερκούζεν, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί και από ομάδες που παίζουν ανοιχτά»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει VARισιο πέναλτι στον Γιόβιτς - Ο διαιτητής ήταν σωστός στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Η έλλειψη ορθολογικού πλάνου από Μπενίτεθ και οι πολλές απουσίες οδηγούν σε αυτή την εικόνα του Παναθηναϊκού»

«ΠΑΟΚ, εκεί που η κουλτούρα συναντά το πάθος» - Το ντοκιμαντέρ του Ντι Μάρτζιο για τον Δικέφαλο του Βορρά

Ποιος θα τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; Τι λένε τα στατιστικά

ΠΑΟΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Κεντζιόρα - Στο όριο έξι παίκτες

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: Για τη συνέχεια στις νίκες οι γηπεδούχοι, ψάχνουν «τρίποντο» ελπίδας οι Σερραίοι

Απαρηγόρητος ο Κάτρης, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

TAGS: ΟΦΗ