Το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ, που είχε σκοράρει σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια, κυνηγάει ο Ρομελού Λουκάκου. Στον χθεσινό αγώνα της Ίντερ με την Λουντογκόρετς για τη φάση των «32» του Europa League, o Βέλγος στράικερ σκόραρε για έκτη συνεχόμενη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο διεθνής επιθετικός των «νερατζούρι» έχει ξεκινήσει το ρεκόρ του το 2014-15, από την εποχή που ήταν παίκτης της Έβερτον.

Από εκείνη τη χρονιά είχε να αγωνιστεί στο Europa League, καθώς με τα «ζαχαρωτά» δεν συμμετείχε ξανά σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε μόνο στο Champions League.

Το απόλυτο ρεκόρ που είχε πετύχει ο Σίρερ κρατάει από τη σεζόν2004-05, καθώς με τη φανέλα της Νιούκαστλ είχε πετύχει συνολικά 11 γκολ στο τότε Κύπελλο UEFA.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ανακοινώνεται άμεσα ο Μικελμπρενσί - Πιθανότατα βασικοί Ελουστόντο και Μπάμπα στη ρεβάνς με Ντιναμό»

Έτοιμος για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Λίσι για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου

Μύθου: «Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση - Περιμένουμε όλοι με χαρά και ανυπομονησία το ματς»

Λίσι: «Δεν νιώθω άγχος, νιώθω χαρά - Ο Κωνσταντέλιας είναι φανταστικός παίκτης»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Από τους πιο επικίνδυνους παίκτες ο Κωνσταντέλιας - Τα πάντα είναι στο χέρι μας»

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου

Προβληματισμός και αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ για τους Πολωνούς διαιτητές της ρεβάνς με Ντιναμό Κιέβου!

Πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ: Στραβοπάτημα για τη Χάμαρμπι

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων