Αφήσαμε πίσω μας ένα «γεμάτο» τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων και επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Στη Σούπερ Λίγκα, έχουμε δύο αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί τους γηπεδούχους. Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης περιμένει τον Παναιτωλικό, με την απόδοση του άσου να προσφέρεται στο 1.60 στο pamestoixima.gr ενώ στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τον άσο στο 1.55 στο pamestoixima.gr.

Από ‘κει και πέρα, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν στο pamestoixima.gr και τα φαβορί έχουν τις αποδόσεις που ήθελες. Λόγου χάρη το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βαγιαδολίδ, στο πολύ καλό 1.73.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, θα σας προτείναμε να μπείτε στο pamestoixima.gr και να δείτε τις αποδόσεις για τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ επί της Έβερτον και της Μπέρνλι αντίστοιχα.

Στην Μπουντεσλίγκα, το μεγάλο φαβορί είναι η Μπάγερν Μονάχου, που φιλοξενείται από το Αννόβερο, με το διπλό να προσφέρεται στο 1.27 στο pamestoixima.gr.

Στη Serie A, η Ίντερ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με τον άσο στην αναμέτρηση των «νερατζούρι» με την Ουντινέζε να τιμάται στο 1.35 στο pamestoixima.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube