Ένα ξεχωριστό σερί από θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Ολυμπιακό έχει η ΑΕΚ, η οποία επιστρέφει στο Καραϊσκάκη ένα χρόνο μετά τη νίκη που την… έσπρωξε στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» μετά την ήττα από τις 2 Οκτωβρίου 2016 δεν έχουν χάσει από τους Πειραιώτες, τους οποίους έχουν κερδίσει τρεις φορές (η μία μέσα στο φαληρικό γήπεδο) και έχουν και μία ισοπαλία στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Οκτώβριο. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πανηγυρίσει ένα Κύπελλο απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και δύο προκρίσεις στη διοργάνωση.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η ΑΕΚ καλείται να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο σερί, «φλερτάροντας» παράλληλα με τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Αυτή τη στιγμή η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι στους 5 βαθμούς, όμως με μία νίκη της η «Ένωση» μειώνει στους δύο βαθμούς την… απόσταση και ελπίζει το CAS να αναιρέσει την ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο περιθώριο του μεταξύ τους ντέρμπι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπάρκα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς και Μπακάκη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες και ο Κρίστιτσιτς, με τον Μπακασέτα και τον Μάνταλο στα πλάγια. Ο Λιβάγια θα είναι πίσω από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Πόνσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

TAGS: A.E.K.