Το ενδεχόμενο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία εξετάζει ο Βλαντίμιρ Πούτιν όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή. Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μπουργιατίας (ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας), ο Πούτιν είχε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους οικισμού που καταστράφηκε από δασική πυρκαγιά τον Απρίλιο. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Ιtar Tass, ένας από τους κατοίκους, βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια που παρέσχε.

«Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς, έχουμε ένα αίτημα: Να σου ζητήσουμε να θέσεις ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος όταν γίνουν οι επόμενες προεδρικές εκλογές, θα χαρούμε πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βετεράνος.

«Εντάξει, θα το σκεφτώ, ευχαριστώ» απάντησε ο Πούτιν, και μετά έκανε ερωτήσεις στους κατοίκους για την κατασκευή των νέων κατοικιών στον οικισμό.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Λονδίνο

Κλειστό το αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής στην Πάτρα - Mέσα από το κέντρο η κίνηση προς Κυλλήνη

Μέσω gov.gr οι αιτήσεις έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα που τελέστηκαν στο εξωτερικό

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σοβαρό ατύχημα σε ανελκυστήρα σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου - Τραυματίστηκε σοβαρά ο συντηρητής

Μητσοτάκης για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο έχει η Τροχαία»

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ

Απογείωση του τουρισμού μέχρι το 2040 - Στα 55 εκατ. οι τουρίστες, στα 36 δισ. οι εισπράξεις

Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Θεσσαλονίκη: 4 έφηβοι προκάλεσαν ζημιές σε καφετέρια και εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη