«Ρίζες» ενός υγιούς συλλόγου αποτελούν οι ακαδημίες του και η ΑΕΚ αναμφίβολα αποτελεί έναν από αυτούς.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του νέου συγκροτήματος που βρίσκεται πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωση» δημοσιεύτηκε φωτογραφικό υλικό των κατοικιών.

Μάλιστα, στα σπίτια φιλοξενούνται ήδη 18 παιδιά που προέρχονται από πόλεις της επαρχίας και φιλοξενούνται από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, στους εσωτερικούς χώρους κάθε διαμερίσματος, αλλά και στα δωμάτια που γευματίζουν οι νεαροί άσοι, βρίσκεται το έμβλημα με τον Δικέφαλο Αετό, ενώ η κ. Ελένη (μαγείρισσα) και ο κ. Βάιος που επί 24 ώρες επιλύει ό, τι πρόβλημα προκύψει, είναι πάντα δίπλα τους.

Δείτε αναλυτικά το σπίτι των μελλοντικών αστέρων της ΑΕΚ:



















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

TAGS: A.E.K.