Ύστερα από 3,5 χρόνια το «κεφάλαιο» Παναθηναϊκός έκλεισε για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος επιστρέφει στον Άρη για να κάνει αυτό που αγαπά από μικρό παιδί, να παίξει μπάσκετ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο συγκινητικό του μήνυμα.

Ο Έλληνας γκαρντ ευχαρίστησε από καρδιάς τους πάντες στον Εξάστερο και υπογράμμισε πως θα του μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη η περσινή ανεπανάληπτη υποδοχή στο ΟΑΚΑ, μετά το μπρέικ-τίτλου στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά το μήνυμα Μποχωρίδη στο Instagram

«3.5 χρονια..

Σαν χθες άφηνα τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη για να κατέβω στην Αθήνα για να ζήσω το όνειρό μου να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο!

Πέρασα ωραίες και δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και σίγουρα φεύγω γεμάτος εμπειρίες από αυτό το ταξίδι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 3.5 χρόνια..

Πρώτα τον πρόεδρο που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα, μετά όλους τους προπονητές, όλο το σταφ που είχαμε αυτά τα χρόνια και κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου!

Έκανα πραγματικούς φίλους εδώ και υπόσχομαι ότι παρότι φεύγω δεν θα ξεχάσω κανέναν!

Ευχαριστώ γενικότερα τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τον κ Μάνο Παπαδόπουλο για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα αποχώρησής μου.

Και τέλος τον κόσμο γιατί την υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά τον περσινό 5ο τελικό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου!

Φεύγω σα φίλος και πάω να κάνω αυτό που αγαπώ από μικρό παιδί..

Πάω να παίξω μπάσκετ»
!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του