Σαν πραγματικός αρχηγός αποχαιρέτησε τη Ντόρτμουντ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αφότου ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του στην Άρσεναλ, ο γερμανικός σύλλογος του είπε «αντίο» με ένα θερμό μήνυμα.

Και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η σειρά του Έλληνα αμυντικού να υποκλιθεί στην ομάδα της Βεστφαλίας, λέγοντας «ευχαριστώ» με ένα συγκινητικό γράμμα μέσω Facebook.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σωκράτη

«Αγαπητοί φίλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, είχα την τιμή και την χαρά να υπηρετήσω τη φανέλα για πέντε χρόνια. Σε πολλά παιχνίδια ήμουν ο αρχηγός της ομάδας. Μαζί κερδίσαμε ένα Κύπελλο και δύο Σουπερ Καπ Γερμανίας. Συμμετείχαμε σε τέσσερα Champions League και σε ένα Europa League.

Ως παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ένιωσα το μεγαλείο του συλλόγου. Δέθηκα μαζί σας, έγινα ένα με εσάς επειδή είστε ξεχωριστοί φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο και δεν σταματήσατε ποτέ να μας υποστηρίζετε, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Πάντα έδινα όλες μου τις δυνάμεις για σας, επειδή το αξίζετε.

Τώρα είναι ώρα να σας αποχωριστώ. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα μου και η Άρσεναλ θα είναι το νέο μου σπίτι τώρα. Φεύγω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για άλλον ένα θρυλικό σύλλογο, με εκατομμύρια φιλάθλους στον κόσμο όπως η Μπορούσια.

Οπότε, σας λέω αντίο με τις καλύτερες αναμνήσεις. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους φιλάθλους της Μπορούσια και ελπίζω κάθε χρόνο η ομάδα να κερδίζει τίτλους και να έχει διακρίσεις.

Ευχαριστώ για όλα, η σκέψη μου θα είναι πάντα μαζί σας.

Δικός σας, Σωκράτης».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube