Πριν από δύο χρόνια, σαν σήμερα, ο Γιάννης Ξενάκης, έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την ελληνική δημοσιογραφία, κάνοντας τον χώρο μας, αρκετά φτωχότερο.

Όπως ήταν λογικό, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ (έχει δώσει το όνομα του Γιάννη Ξενάκη στην αίθουσα Τύπου στα γραφεία της), Ανδρέας Δημάτος, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, θυμήθηκε τον Γιάννη Ξενάκη και συγκλονίζει με την ανάρτηση του.

Το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου

«Δυο χρόνια ακριβώς από το πιο άσχημο τηλεφώνημα. Από το πιο μαύρο ρεπορτάζ. Από την οδυνηρή απώλεια. Από το κενό που θα παραμείνει μόνιμα στην καρδιά μας, αλλά και στην αθλητική δημοσιογραφία. Δυο χρόνια απο τον απρόσμενο χαμό του Γιάννη Ξενάκη. Δυο χρόνια από εκείνο το κακό πρωινό, από τον εφιάλτη που ήταν πραγματικότητα. Δυο χρόνια που πέρασαν αλλά δεν έσβησαν τη θλίψη και δεν απάντησαν το "γιατί".

Δυο χρόνια που αποτελούν ελάχιστο διάστημα για να φύγεις Γιάννη από το μυαλό, τη σκέψη και την καρδιά μας!
Γιατί αυτό, όπως όλοι σου υποσχεθήκαμε, δεν θα γίνει ποτέ!

Παραμένεις δίπλα μας, φίλε!
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

TAGS: A.E.K.