Εγκεφαλικά νεκρός είναι ο Νάσος Κωνσταντίνου, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά από κυνηγητό, στην προσπάθεια του να αποφύγει επίθεση μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM 94,6 Ντέμης Νικολαΐδης, συγκλόνισε με το μήνυμα του, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε εκείνους που δημιουργούν αυτές τις σκηνές.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ανεκτική στάση της πολιτείας, αλλά και των παραγόντων, που τόνισε ότι κλιμακώνουν την κατάσταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

Χαραλάμπους: «Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε και επέστρεψε στην κανονικότητα - Άριστη διαχείριση από Νίκολιτς»