Ο Γιώργος Πετρίδης έκανε λόγο για ισοπεδωτικό Παναθηναϊκό που «κατάπιε» τη Μακάμπι για να φτάσει στο 90-67 και να διατηρήσει το απόλυτο στη φετινή Euroleague.
Μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας από το Telekom Center Athens, είπε:
«Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός πήρε παραμάζωμα τη Μακάμπι και ο επτάστερος ξεκινάει με το απόλυτο. Υπερασπίζεται την έδρα του με χαρακτηριστική άνεση. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς παρουσιάζει καλό πρόσωπο.
Εξαιρετική άμυνα, κράτησαν τους Ισραηλινούς στους 24 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και μέσα από την άμυνά τους κράτησαν τη νίκη που είναι η μεγαλύτερη σε έκταση του «τριφυλλιού» κόντρα στην ομάδα του λαού σε επίπεδο Euroleague.
Ο Γιαμπουσέλε ήταν εξαιρετικός, ο Χέιζ – Ντέιβις σαν να μην έλειψε μια μέρα, ο Μαντζούκας ήταν ξανά διψήφιος, ο Μπόνγκα πέτυχε 10 πόντους όντας αθόρυβος».
Δείτε το βίντεο:
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@sporfm946 «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις» Ο Γιώργος Πετρίδης σχολίασε για τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι στο Telekom Center Athens. #panathinaikos #PAO #PANATHINAIKOSBC ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946