Ο Αυστριακός αναφέρθηκε στη φόρμα των δύο ομάδων και ξεχώρισε τους Μακέντα, Καρλίτος και Χατζηγιοβάνη ως τους κρίσιμους παίκτες στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μετά την αλλαγή προπονητή, ο Παναθηναϊκός έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και βαδίζουν σε πολύ καλή πορεία. Εμείς δεν παίξαμε καλά και αυτή την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να βγάλουμε μια καλή απόδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό, που είναι μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι δύσκολο να πούμε πού θα κριθεί. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς πριν από τη διακοπή. Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη. Θα είναι ένα κλειστό ματς. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι και να έχουμε μεγάλη ενέργεια. Θα κριθεί και στο ποιος θα είναι σε μια καλή μέρα.

Στον Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν οι δύο επιθετικοί και ο Χατζηγιοβάνης δεξιά. Πρέπει να παίξουμε γενναία και δυνατά κόντρα σε αυτούς τους παίκτες. Πρέπει επίσης να είμαστε επίσης καλοί στο τρανζίσιον για να φανούμε απειλητικοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»