Ο Τζέιμι Βάρντι αποκάλυψε στη Sun τι καταναλώνει την ημέρα του αγώνα ώστε να έχει την απαραίτητη ενέργεια για 90 λεπτά. Και δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο έχουμε ακούσει: «Μόλις ξυπνήσω πίνω ένα Red Bull, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Από εκεί και μετά δεν καταναλώνω τίποτε άλλο έως τις 11:30 που θα φάω μία ομελέτα με τυρί. Αμέσως μετά θα πιω ακόμα ένα Red Bull”.

Περιμένοντας να περάσει η ώρα έως τις 15:00 που αρχίζουν συνήθως τα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής τι να κάνει; «Πίνω έναν διπλό εσπρέσο και μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα –στα αποδυτήρια- ανοίγω ένα ακόμα Red Bull”.

Το σύνολο: τρία ενεργειακά ποτά και ένας διπλός καφές. Με τόση καφεΐνη να κυλάει στο αίμα του, όπως είναι λογικό ο επιθετικός της Λέστερ βρίσκεται στην «τσίτα»: «Μια μέρα, μιλούσα ακατάπαυστα στα αποδυτήρια και άκουσα τον Ρανιέρι να μου λέει να κλείσω το ραδιόφωνο. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, ώσπου μου απάντησε: “Μιλάς συνέχεια. Κάνεις σαν ένα γ@μ... ραδιόφωνο!”. Αυτό ήταν. Μόλις που είχε κολλήσει το νέο μου παρατσούκλι».

Ο Βάρντι έχει μάθει ορισμένες ιταλικές εκφράσεις, χάρη στον προπονητή φυσικής κατάστασης της Λέστερ,όμως ξεστομίζει ορισμένες από αυτές μπροστά στον Ρανιέρι: «Όταν με φωνάζει με το παρατσούκλι μου, του απαντώ “bastardo” και γελάμε. Ξέρω όμως ότι δεν μπορώ να το παρακάνω με αυτό. Γιατί, στο κάτω κάτω, εκείνος είναι ο αρχηγός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube