Σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός είναι πληγωμένος στα μπακ, καθώς ο Ντε Λα Μπέγια συνεχίζει να είναι νιώθει ενοχλήσεις, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του παραμένει εκτός πλάνων για μη αγωνιστικό λόγο.

Ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με τις εμφανίσεις τα προηγούμενα χρόνια δεν υπολογίζεται από το προπονητικό τιμ των «ερυθρόλευκων», όχι λόγο της εικόνας του στις προπονήσεις. Μπήκε στο «ψυγείο» ύστερα από τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του συλλόγους για το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Ο 21χρονος μπακ (αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια) δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς στη φετινή σεζόν, παρότι υπάρχουν εδώ και καιρό ονόματα αμυντικών στο απουσιολόγιο του Πάουλο Μπέντο και ενώ πέρυσι έκανε έξι συμμετοχές σε επίσημα ματς, όσες και τη σεζόν 2014-15.

Όπως αποκάλυψε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να τον θέσουν εκτός ομάδας, καθώς ζήτησε νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 450.000 ευρώ και φαίνεται ότι αρχικά είχε αξιώσει περισσότερα χρήματα (πιθανόν κοντά στο μισό εκατομμύριο).

Πρόκειται προφανώς για ένα τρελό ποσό, τηρουμένων των αναλογιών. Δηλαδή, έχοντας υπόψιν ότι είναι παίκτης που ναι μεν έχει προσόντα και προοπτικές για να γίνει καλός αμυντικός στο μέλλον, αλλά και ένας… άγουρος και άπειρος ποδοσφαιριστής με λίγες παραστάσεις που αξιώνει συμβόλαιο (από οικονομικής πλευράς) στα κοντά στα επίπεδα βασικών και αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και γενικότερα ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube