Δεν αποτέλεσε έκπληξη το δημοσίευμα ότι ο Πολ Πογκμπά σχεδόν πανηγύρισε την απόλυση του Σοζέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν μάλλον αναμενόμενο.
Αλλά να τρολάρει τον Special One ακόμα και η πρωθυπουργός της Νορβηγίας; Μετά την –κατά λάθος- ανακοίνωση της πρόσληψης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», η Έρνα Σόλμπεργκ ανήρτησε ένα ποστ στο Twitter στο οποίο έγραφε: «Υπέροχη μέρα για το νορβηγικό ποδόσφαιρο. Καλή τύχη στους Κόκκινους Διάβολους Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ».
Η ανάρτηση «κατέβηκε» μετά από λίγο καθώς όπως η ίδια εξήγησε στο ESPN: «Έσβησα το tweet όταν συνειδητοποίησα με τρόμο, πως η πρόσληψη του Σόλσκιερ θα μπορούσε να ανοίξει το μονοπάτι στον Μουρίνιο για την ομάδα μου, την Μπραν!».
Φυσικά η Σόλμπεργκ αστειευόταν καθώς δημιουργήθηκε σύγχυση μέχρι η Γιουνάιτεντ να ανακοινώσει και επίσημα την συνεργασία της με τον Νορβηγό: «Πέρα από την πλάκα, όπως και οι περισσότεροι Νορβηγοί έτσι και εγώ, περίμενα μέχρι το βράδυ να μάθω τα νέα από το Old Trafford» συμπλήρωσε.