Θύμα ληστείας έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, όταν άγνωστος παρουσιάστηκε και πήρε το πολυτελές τζιπ Range Rover που είχε αφήσει σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα, υποστηρίζοντας πως ήταν δικό του.

Από λάθος συνεννόηση των εργαζομένων στο πάρκινγκ, όπως προκύπτει από τις έρευνες, δεν αντιλήφθηκαν ότι έδιναν το αυτοκίνητο του Νίκου Βέρτη σε έναν άγνωστο.

Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά στο παρμπρίζ.

O τραγουδιστής όταν κατάλαβε ότι το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται πια στο πάρκινγκ, αμέσως δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Μόλις έγινε γνωστό τι είχε συμβεί στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ομάδας Δίας νοτιοανατολικής Αττικής, πήραν καταθέσεις, είδαν υλικό από το κλειστό κύκλωμα και πλέον αναζητούν τον θρασύτατο ληστή. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά και οι κινήσεις του δράστη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, «φτερά» έκαναν και 6000 ευρώ που είχε αφήσει μέσα στο τζιπ ο τραγουδιστής, καθώς και ένα πιστόλι για το οποίο υπάρχει νόμιμη άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη ληστεία, μέσα σε δύο μόλις μήνες, για τον Νίκο Βέρτη. Τον Νοέμβριο διαρρήκτες είχαν εισβάλλει στο σπίτι του στη Βούλα και είχαν αποσπάσει το χρηματοκιβώτιο του τραγουδιστή, το οποίο περιείχε μετρητά περίπου 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Πηγή: Thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλέλια Ανδριολάτου: Σε πανηγύρι πήγε, θα καθόταν; Το έριξε στον χορό και δεν άφησε «Μαργούδι» για «Μαργούδι»

Δανάη Μπάρκα: Το «ναι» στον έρωτα, τα υδάτινα φιλιά με τον σύζυγό της και η αλά Τούνη παράκληση για... ξεμάτιασμα

Η σπόντα Ρέμου για την ακύρωση της συναυλίας του στη Μύκονο και το βίντεο με Βανδή - Θεοδωρίδου

Νάντια Μπουλέ - Μαρία Κωνσταντάκη: Από το Σάλτσμπουργκ στο Hallstatt και το Τιρόλο - Το αυστριακό road trip τους

Χριστίνα Παππά: Χρειάστηκε μόνο μια σακούλα σκουπιδιών για να απαντήσει στο χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε

Σοφία Βογιατζάκη: Πήγε να κάνει ατασθαλία μετά από 1,5 χρόνο διατροφής και έπεσε πάνω στον διατροφολόγο της!

Τραϊάνα Ανανία: Το σπαρακτικό αντίο στον Δημήτρη Κόκοτα και το «ραντεβού» που του έδωσε

Δημήτρης Γιαννέτος: Αυτό είναι το ονειρικό του σπίτι στο Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο άλμπουμ με τον Μάκη Παντζόπουλο και ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τα ταξίδια, τη δουλειά και το χρήμα

Θοδωρής Φέρρης: Διέκοψε για λίγο τη συναυλία του στη Ρόδο για να φάει μπέργκερ στη σκηνή