Η φετινή 15η Απριλίου για τους οπαδούς της Λίβερπουλ θα είναι -ακόμα πιο- ιδιαίτερη. Η τιμή στην μνήμη των θυμάτων στην τραγωδία του Χίλσμπορο που θα δοθεί στο Άνφιλντ θα είναι και η τελευταία.

Αυτή ήταν η ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Υποστήριξης Οικογενειών του Χίλσμπορο η οποία έχει οργανώσει και τις 27 επετείους στο γήπεδο.

«Οι 96 δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Είναι πολύ πιθανό οι έρευνες (για την τραγωδία) να ολοκληρωθούν πριν από την ημερομηνία της επετείου, κι έτσι με την φετινή επιμνημόσυνη δέηση θα προσφερθεί στις οικογένειες το κλείσιμο ενός κύκλου», δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Μάργκαρετ Ασπινάλ.

Η Ασπινάλ ευχαρίστησε όλους όσους υποστήριξαν τις τελετές όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης και την ομάδα της Λίβερπουλ και έκλεισε λέγοντας: «Ελπίζουμε ο κόσμος και οι φίλαθλοι να σεβαστούν την απόφαση του Συλλόγου και ο καθένας να θυμάται τα 96 θύματα με τον δικό του τρόπο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Άνφιλντ αποθέωσε τους Ρόμπερτσον και Σαλάχ μετά το φινάλε του Λίβερπουλ-Φούλαμ

Λίβερπουλ με άρωμα νέας εποχής και ηγέτη Σαλάχ, λύγισε τη Φούλαμ

«Ξέρανε» την Μπρέντφορντ και ελπίζει για Ευρώπη η Έβερτον - Καθάρισε την Μπέρνλι η Μπράιτον

Από την ένταση στην απογοήτευση: Το παιχνίδι των συναισθημάτων του Αρτέτα κόντρα στην Μπόρνμουθ

Φινάλε για γερά νεύρα στην Premier League: Το πρόγραμμα Άρσεναλ και Σίτι που θα κρίνει τον τίτλο!

Κατηφορίζει η Άρσεναλ: Ήττα από την Μπόρνμουθ, χαμόγελα για Σίτι και... φωτιά στην κορυφή!

ESPN: «Σε αδιέξοδο ο Εντού με τον όμιλο Μαρινάκη»

Ο Μαυροπάνος που λατρεύουν στη Γουέστ Χαμ, άνοιξε βιβλίο… 19 χρόνων για την Ελλάδα στην Premier League!

Ο Μαυροπάνος καθάρισε τη Γουλβς και η Γουέστ Χαμ στέλνει την Τότεναμ στην επικίνδυνη ζώνη

Βρήκε δίχτυα ο Μαυροπάνος και άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς!