Σε εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε το τραπέζι στον Μανόλο Χιμένεθ και στους παίκτες του αλλά και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το κλίμα ήταν άριστο ενώ ο διοικητικός ηγέτης, που έφτασε και τελευταίος στο εστιατόριο, πέρασε από όλα τα τραπέζια και είχε τετ-α-τετ σχεδόν με όλους τους προσκεκλημένους.

Το Δελτίο Τύπου της ΑΕΚ: « Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ γιόρτασε πρόωρα τα Χριστούγεννα σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Sea Spice της Γλυφάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, μαζί με τις συζύγους και τις συντρόφους τους.





Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς με τη σύζυγό του Μπέγκα, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας της ΑΕΚ Παντελής Νικολάου με τη σύζυγό του Ελένη, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος με τη σύζυγό του Χριστίνα, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Ποδοσφαιρικού Τμήματος Βασίλης Δημητριάδης με τη σύζυγό του Νίκη και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα».














ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.