Ένα… χαλαρό βράδυ είχε η Εθνική ομάδα νικώντας με 93-71 την Αίγυπτο στο κατάμεστο ΣΕΦ και εξασφαλίζοντας τυπικά την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε μετά την αναμέτρηση για την εμφάνιση της «γαλανόλευκης» αλλά και για τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς (06/07, 17:30), σχολιάζοντας πως η καλή Εθνική δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά μετά δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Όλα είναι ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια. Όλοι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε το μυαλό μας στο ματς του Σαββάτου με την Σλοβενία. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρόκειται για μια πολύ πετυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θα ετοιμάσουμε το πλάνο μας, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον Ντόντσιτς και ελπίζουμε να πάμε στον τελικό.

Σεβόμαστε όλους τους Σλοβένους, ξέρουν καλά τους ρόλους τους και βοηθούν τον Ντόντσιτς. Εμείς πιστεύω πως έχουμε χτίσει μια πολύ καλή χημεία, είμαστε δεμένοι, παίζουμε καλή άμυνα και αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για μένα είναι τρομερή εμπειρία, το απολαμβάνω και θέλω να βοηθώ την ομάδα. Όλοι έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δέσει πολύ ωραία. Εύχομαι να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»

Βόβορας: «Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αποκτήσουμε χαρακτήρα»

Ομπράντοβιτς: «Η άμυνα ήταν στο επίπεδο που πρέπει, η επίθεση όχι»

«Πράσινο» πάρτι στην Πάτρα: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα