Ο κύβος ερρίφθη όσον αφορά την επιστροφή του Βασίλη Τολιόπουλου στον Άρη!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «κίτρινοι» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 30χρονου γκαρντ, με τους ανθρώπους των «πράσινων» να βάζουν τις απαραίτητες υπογραφές που χρειαζόντουσαν για να προχωρήσει η μεταγραφή!

Πλέον, με τον Τολιόπουλο να έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είναι να πάει στη Θεσσαλονίκη μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και μόλις θα έχει ολοκληρώσει τις διακοπές που κάνει με την οικογένειά του στη Ρόδο, έτσι ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί!

Τολιόπουλος και Άρης έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ το buy-out που έλαβε ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του διεθνούς γκαρντ ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαδόπουλος στο «αντίο» του από την Εθνική: «Σας ευχαριστώ όλους για το ταξίδι - Η Ελλάδα έχει χρέος να βρίσκεται ψηλά»

Αναμονή τέλος: Ο Οσμάν έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ - Αποθέωση από τον κόσμο!

Με μια ώρα καθυστέρηση η άφιξη του Οσμάν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!

Παπαδόπουλος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, έγιναν ομάδα παντού!»

Γιαννακόπουλος: «Όποιος δεν έχει πρωταρχικό στόχο να παίζει στον Παναθηναϊκό, δεν έχει θέση στην ομάδα»

Αγγελόπουλος: «Θα δημιουργήσουμε ξενοδοχείο στη Sunel Arena»

«Καθάρισε» την Τουρκία και βγήκε πέμπτη στο Ευρωμπάσκετ U20 η Ελλάδα

Πετρίδης: «Ψάχνει γκαρντ από το ''πάνω ράφι'' δίχως να βιάζεται ο Παναθηναϊκός»

Ζέρβας: «Τι γίνεται με Γουόκαπ και Ντόρσεϊ - Δείχνει να απομακρύνεται το σενάριο αποχώρησης του Λαρεντζάκη»

Η σύντροφος του Οσμάν αποχαιρέτησε την Αθήνα με μία ανάρτησή της

TAGS: Άρης