Στους… ρυθμούς του πρώτου του φιλικού προετοιμασίας κινείται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (23/6, στις 19:00) τη Βάτενς Σβαρόφσκι, με τον Μπέσνικ Χάσι, όπως μετέφερε στους 94,6 ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Ζέεφελντ, Δημήτρης Τομαράς, να λέει στην πρωινή προπόνηση στους παίκτες του, ενόψει του αυριανού ματς: «Περιμένω να κάνουμε μια καλή και δυνατή προπόνηση, παραμονές του αγώνα που έχουμε. Θέλω να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την ένταση και τη συγκέντρωσή μας. Έχουμε το φιλικό μπροστά μας και θα αποφασίσουμε ποιοι θα παίξετε».

Ο Κοσοβάρος τεχνικός, λοιπόν, που έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του ότι θα δουλέψουν στο σύστημα 4-2-3-1, ξεκίνησε με άσκηση ανοιχτού παιχνιδιού, για να ακολουθήσει δίτερμα, μεταξύ «κόκκινων» και «γκρι». Ουσιαστικά, όπως είπε ο Δημήτρης Τομαράς, «ήταν η ομάδα του Φορτούνη εναντίον της ομάδας του Μάριν».

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

Κόκκινοι: Χουτεσιώτης στο τέρμα, Νικολάου-Ρισβάνης οι δύο στόπερ, αριστερό μπακ ο Κούτρης, δεξί ο Φιγκέιρας, Σιώπης και Ζντιέλαρ ήταν στα χαφ, αριστερό εξτρέμ ο Κασάμι, δεξί ο Βρουσάι, στην κορυφή ο Βέργος και πίσω του, ως 10άρι, κινούταν ο Φορτούνης.

Γκρι: Γιαννιώτης κάτω από τα γκολπόστ, Τόλι δεξί μπακ, Ντε Λα Μπέγια αριστερό, Ρέτσος-Σισέ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ρομαό μόνος του σε ρόλο 6αριού, ο Ανδρούτσος ήταν πιο μπροστά του, ο Μάριν είχε τον ρόλο του οργανωτή, Ντουμάνης και Μανθάτης ήταν στα δύο άκρα και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Σεμπά.

Όσο για το σκορ; Από μία λάθος πάσα του Φιγκέιρας, ο Χάσι έδωσε πέναλτι στην ομάδα του Μάριν, με τον Γερμανό να ευστοχεί από τα 11 βήματα, αλλά ο Μπουχαλάκης, με ωραίο, ψηλοκρεμαστό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τομαρά στον ΣΠΟΡ FM:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο