Για πρώτη φορά από την Παρασκευή (16/6), όταν και η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ζέεφελντ, οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (18/6) χωρίς μπάλα.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Αυστρία, Δημήτρης Τομαράς, ο Μπέσνικ Χάσι επικεντρώθηκε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης άνω και κάτω άκρων, αλλά και αερόβιες, για, περίπου, μία ώρα και σε αντίθεση με ό,τι είχαμε δει ως τώρα, δεν χρησιμοποίησε καθόλου μπάλα. Τόνισε, δε, πως ο Κοσοβάρος τεχνικός δουλεύει εντατικά σε συνθήκες αγώνων (σαν έχει, δηλαδή, η ομάδα… αύριο παιχνίδι), ενώ πρόσθεσε πως τα είπε ξανά -μετά την προπόνηση- με Ουσίγιος και Μοντέστο, ενώ σημείωσε πως

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Τομαράς σημείωσε πως η παρουσία των Ελλήνων ομογενών (κυρίως από Νυρεμβέργη και Μόναχο) ήταν σήμερα πιο έντονη, με κάποιους, μάλιστα, να ταξιδεύουν 3,5 ολόκληρες ώρες, για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, ενώ συμπλήρωσε πως στο Ζέεφελντ βρίσκεται και ο αδερφός του Κασάμι μαζί με τη σύζυγό του και το ανίψι του Παϊτίμ -στο οποίο «ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει τρομερή αδυναμία».

Τέλος, κατέθεσε και την άποψή του για τους παίκτες που θεωρεί ότι έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, λέγοντας πως «ο Κούτρης αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, δείχνοντας ικανός να πάρει ευκαιρίες», ενώ και ο Μάριν δείχνει ιδιαιτέρως ορεξάτος. Για τον Παπέ Σισέ, είπε πως είναι «θηρίο», ικανότατος στο ψηλό παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως έχει «θέμα» με την μπάλα στα πόδια. Είναι, ωστόσο, μικρός και προφανώς, θα βελτιωθεί.

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Τομαράς στον ΣΠΟΡ FM:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»

Συλλυπητήρια από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για τον Οικονόμου

Παναιτωλικός για τον Μάριο Οικονόμου: «Η προσφορά και η παρουσία του θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη όλων»