Με διαδοχικά φιλικά παιχνίδια προσπαθούν να διατηρηθούν σε εγρήγορση οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς ο Άρης μετά τα ματς με τον ΚΑΟΔ και την Καβάλα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τα Τρίκαλα τις προσεχείς μέρες. Ο Τόρεϊ Τόμας έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μίλησε για την προετοιμασία της στη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δώσει κάποιον αγώνα από τις 29 Απριλίου.

Για τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε απέναντι στην Καβάλα και τον ΚΑΟΔ ο 30χρονος πόιντ γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» επισήμανε πως θα βοηθήσουν πολύ, ώστε να διατηρηθούν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες του Άρη.

«Σίγουρα αυτά τα ματς ήταν πολύ χρήσιμα για μας. Όπως και να το κάνουμε, άλλο να προπονείσαι και άλλο να δίνεις αγώνες. Αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια μας βοήθησαν να θυμηθούμε τη χημεία μας μέσα στο παρκέ απέναντι σε άλλον αντίπαλο και όχι μεταξύ μας, όπως γίνεται στα εσωτερικά διπλά. Οπότε, ήταν σημαντικό το ότι δώσαμε δύο ματς και μάλιστα εκτός έδρας, όπως θα παίξουμε με τα Τρίκαλα την επόμενη εβδομάδα. Σε κάποια σημεία των αγώνων φανήκαμε επηρεασμένοι από τη διακοπή, αλλά στην πορεία διορθώσαμε τα πράγματα και στο τέλος των δύο παιχνιδιών παίξαμε καλά», σημείωσε ο Τόρεϊ Τόμας.

Μάλιστα του έχει προξενήσει μεγάλη εντύπωση το πολύ μεγάλο διάστημα της διακοπής, αφού δεν έχει βιώσει ποτέ ανάλογη κατάσταση.

«Πραγματικά, δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Θα περάσει σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο ματς μέχρι το επόμενο. Και το πιο ασυνήθιστο είναι ότι αυτό δε συμβαίνει κάποια στιγμή στην αρχή της σεζόν, αλλά προς το τέλος της! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πρέπει να βρεις τρόπο για να χειριστείς μία τέτοια κατάσταση».

Ο Αμερικανός άσος εκτίμησε, ωστόσο, παρά τη μακρά αποχή από τους επίσημα παιχνίδια, ότι η ομάδα θα παρουσιάσει υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

«Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Η διακοπή έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες, όμως εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και δε χαλαρώνουμε καθόλου. Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά μία κρίσιμη, όσο και δύσκολη σειρά αγώνων και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούμε», κατέληξε ο Τόμας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

TAGS: Άρης