Στο γεγονός πως σκόραρε και βοήθησε σε ακόμη μία αναμέτρηση την ομάδα του, στάθηκε ο Μπράντον Τόμας, μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου.

Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως είναι η δουλειά του να σκοράρει, ενώ πρόσθεσε ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε μία σπουδαία νίκη, διαχειριζόμενος πολύ καλά το προβάδισμά του στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ του και το γεγονός πως είναι πρώτος σκόρερ μαζί με τον Ολιβέιρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας, αν σκοράρω για να βοηθώ την ομάδα είμαι χαρούμενος. Εγώ ή ο Ολιβέιρα στην επίθεση, είναι η δουλειά μας να βάζουμε γκολ. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας που ήρθε να δει το παιχνίδι, νιώθω όμορφα που θα φύγουν χαρούμενοι από εδώ».

Για τον πανηγυρισμό του: «Για έναν φίλο του από την Ισπανία που είπε ότι ποτέ δεν του αφιερώνω γκολ, σήμερα ήταν γι' αυτόν».

Για το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έχασε λίγο το μυαλό της: «Ξέρουμε πως ο Βόλος είναι καλή ομάδα, θα παίξει και στα play-off. Ξέραμε ότι πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε το σκορ υπέρ μας, ο Βόλος έπρεπε να ψάξει ένα γκολ. Θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε σωστά το σκορ και πήραμε μία σπουδαία νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.