Με γκολ του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός πήρε τον εντός έδρας βαθμό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (2-2) στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής Stoiximan Super League.

Όπως και ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, έτσι και ο Μπράντον Τόμας, άφησε αιχμές για τη διαιτησία με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράντον Τόμας:

«Αξίζαμε τη νίκη αλλά για ακόμη μία φορά εδώ ξεπεράσαμε τον χρόνο των καθυστερήσεων, παίξαμε όσο χρειάστηκε για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός. Κρατάμε τη νοοτροπία που είχαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές, στην πρώτη περίοδο του αγώνα δεν είχαμε καλή απόδοση, διορθώσαμε τα λάθη μας στο δεύτερο, πιέσαμε πολύ και αξίζαμε τη νίκη. Σίγουρα η ισοφάριση μας απογοητεύει, κρατάμε αυτή τη νοοτροπία και στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Πέμπτης με Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Όλοι οι επιθετικοί είναι χαρούμενοι όταν κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή είναι η δουλειά μας, να σκοράρουμε, να δίνουμε ασίστ. Χαίρομαι πάντα όταν βοηθάω την ομάδα. Χαίρομαι βέβαια ακόμη περισσότερο όταν αυτό συνοδεύεται και από νίκη της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσω έτσι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.