Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεσόν Τόμας:

Αρχικά τόνισε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις είναι καλή ομάδα έχει τρεις νίκες στα τελευταία παιχνίδια και παίζει έξυπνα. Είναι έξυπνη ομάδα, με καλό προπονητή. Θα έρθει για να πάρει τη νίκη».

Για το κλειδί του αγώνα: «Πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο αθλητικότητας. Παίζουν με ένταση σε κάθε θέση και θα πρέπει και εμείς να παίξουμε με ένταση και εξυπνάδα».

Για τον Λεκαβίτσιους: «Είναι γρήγορος. Τρέχει πάρα πολύ στο παρκέ και μπορεί να δώσει πολλά σε άμυνα και επίθεση. Πιέζει πάντα τον αντίπαλο και δεν σταματάει. Αυτό το έκανε πολύ καλά πέρυσι».

Για την φόρμα του Παναθηναϊκού: «Παλεύουμε. Αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Το δείξαμε και στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μπάγερν. Είχαμε κάποια σκληρά παιχνίδια όπως με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως τώρα θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center