Ο Μίλαν Τόμιτς στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης των τελευταίων λεπτών, αναφέρθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού, που όπως τόνισε θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στην έδρα της Μάλαγα.
«Η Μάλαγα δεν παίζει ποτέ αδιάφορα. Ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο, κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν στις τελευταίες επιθέσεις, φάγαμε τρίποντο, ισοφάρισαν, εν τέλει χάσαμε. Συμβαίνουν αυτά, ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ένα πολύ καλό δεύτερο, πάμε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής.
Παίξαμε καλύτερη άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, μπορούσαμε να το τελειώσουμε και νωρίτερα και να κερδίσουμε το ματς, κάναμε κάποια λάθη στο τέλος από την πίεση της Μάλαγα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε χωρίς την παράταση. Προέχει να είμαστε πλήρεις και να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ».
Όσο για το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη είπε: «Μπράβο στον Βασίλη!»