Ικανοποιημένος για τη νίκη και την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο σημερινό ματς δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του στην Τουρκία, Νίκο Ζέρβα. Ωστόσο επεσήμανε ότι στο επόμενο ματς θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να είναι ακόμη καλύτεροι.

«Κάναμε μια ανάλυση και είδαν οι παίκτες ότι πρέπει να αντιδράσουν γιατί με τον τρόπο που είχαμε παίξει δεν θα τα καταφέρναμε. Όταν έχεις τέτοιους παίκτες που αντιδρούν μέσα σε 24 ώρες σημαίνει πολλά, σημαίνει ομάδα, σημαίνει χαρακτήρα.
Βάλαμε κάποια πράγματα στην επίθεση, η άμυνα και πάλι καλή και με τέτοιο ποσοστό στο τρίποντο είναι δύσκολο να μην κερδίσεις. Κατεβάσαμε το ποσοστό της Εφες στο δίποντο κάτι που ήταν σημαντικό και άλλο ένα σημείο ήταν σημαντικό ότι η ομάδα ήταν ήρεμη στα κρίσιμα σημεία», τόνισε και συνέχισε:

«Απλώς είμαστε ομάδα, πιστεύουμε στην ομάδα και ο ένας πιστεύει στον άλλο. Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα την Τρίτη για να κερδίσουμε. Είναι μια πρόκριση για Φ4, πρέπει να κερδίσεις έναν τελικό. Κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Όλα τα παιδιά είναι καλά και το πιο σημαντικό είναι να ακούς. Αν δεν ακούς σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά».

Τέλος σχολίασε για το τελευταίο ματς:

«Είναι στο χέρι μας η νίκη. Είμαστε στο 2-2 πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Και στην προετοιμασία του αγώνα», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube