Φανερά προβληματισμένος και απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μίλαν Τόμιτς μετά τη νέα ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στάθηκε στην εν γένει άσχημη εικόνα της ομάδας του και -κυρίως- την πολύ κακή άμυνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τόμιτς στην κάμερα της NOVA

«Υπάρχει προβληματισμός. Όταν χάνεις ένα ακόμα παιχνίδι στη σειρά είναι λογικό να έχουμε προβληματιστεί. Κάναμε πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο και δεχτήκαμε 32 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην άμυνα. Πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και να προχωρήσεις. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορώ να πω ότι από την αρχή ήμασταν κακοί. Το παιχνίδι το... χτίζεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Περάσαμε μπροστά, αν και χάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι δεν θα λέγαμε τίποτα για το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την ευκαιρία στους 7 πόντους να ξεφύγουμε, αλλά χάσαμε.

Αν μπούμε σε ανάλυση αν είναι κούραση ή κάτι άλλο δεν έχει νόημα. Τα παιδιά προσπάθησαν. Για να κερδίσεις τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι θες και κάτι παραπάνω. Στην Euroleague θες το κάτι παραπάνω γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική η διοργάνωση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε συζητήσει κάτι για αλλαγές. Όταν γυρίσουμε θα δούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πασκουάλ για Πάντερ: «Μου θύμισε τον Ναβάρο…»

Φουρνιέ: «Όταν παίζεις σκ@@ά, δέχεσαι κριτική - Σε καλή φυσική κατάσταση ο Μόρις»

Αρνήτρια ήττας η Μπαρτσελόνα, λύγισε την Μπασκόνια σε ιστορική ματσάρα με τρεις παρατάσεις!

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω καταλάβει την παραμικρή αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου»

Βγήκε αλώβητος από το τρελό ντέρμπι με τη Βίρτους και έβαλε τέλος στο αρνητικό του σερί ο Ερυθρός Αστέρας

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στη Βιλερμπάν

Παπανικολάου: «Ο εγωισμός μας θίχτηκε μετά το τελευταίο παιχνίδι, φτάνει ένα σημείο που λες δεν πάει άλλο»

«Θύμισε τον Ολυμπιακό που είχαμε ξεχάσει - Σαφής η διάθεση στήριξης από τον κόσμο»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ

Πουπέ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς - Αν κάποιοι θέλουν τους παίκτες μας, τότε κάτι κάνουμε σωστά»

«Καλησπέρα στον... κανένα»: Δεν πήγε κανείς στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη μετά τη νίκη της Μονακό