Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λίνκολν Ζβασίγια από την Κάιζερ Τσιφς για τον επόμενο χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονταν σε πολύ καλό δρόμο και η συμφωνία ήταν απλά θέμα χρόνου. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο 22χρονος στόπερ θα συνεχίσει στους Κρητικούς την καριέρα του, όπως έκανε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ομάδα της Νοτίου Αφρικής.

Πλέον οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ ψάχνουν για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, ο οποίος, όπως διαρρέεται από τον ΟΦΗ, θα είναι και αυτός από την Αφρική, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: ΟΦΗ