Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Noor 1 φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα "Εθνος της Κυριακής". Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, σε συνομιλία που έχει καταγράψει ο υπερ-κοριός της ΕΥΠ, ο Αιμίλιος Κοτσώνης συνομιλεί με συνεργάτη του και εξετάζει το ενδεχόμενο να προσλάβουν βουλευτή της Χρυσής Αυγής ως υποπλοίαρχο στο πλοίο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πρόκειται για τον βουλευτή της Α' Πειραιά, Νίκο Κούζηλο ο οποίος είναι προφυλακισμένος με τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσής εγκληματικής οργάνωσης.

"Αν μου βάλει τον Έλληνα, τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο μου το πάει στο Πορτ Σάιντ, καβαλάει ο άλλος και συνεχίζει...", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής".

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του σημερινού δημοσιεύματος αναφέρεται...

"Ο Νίκος Κούζηλος γνώριζε πολύ καλά τους παλαιότερους και πρόσφατους ιδιοκτήτες του πλοίου. Όσο ο Noor 1 ονομαζόταν Κύθνος ο χρυσαυγίτης ήταν υποπλοίαρχος του. Ως αποτέλεσμα είχε στενή σχέση με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, ο οποίος τον σύστηνε στους συνεργάτες του ως "απολύτως έμπιστο, ως άνθρωπό του", αλλά και με τον Αιμ. Κοτσώνη που βάσει των συνομιλιών ήταν από τότε μέτοχος στο πλοίο".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σεισμικές δονήσεις με επίκεντρο την Εύβοια ταρακούνησαν την Αττική

Χανιά: Συνελήφθη Γερμανός για κατασκοπεία - Φωτογράφιζε στρατιωτικά αεροσκάφη

Χανιά: Drone με ναρκωτικά και λάμες πετούσε πάνω από τις φυλακές της Αγιάς

Νεκρός 56χρονος σε τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης

Νεκρός 44χρονος σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη Χαλκιδική

Μητσοτάκης: «Ελλάδα του 2030 - Θέλουμε μια χώρα έτοιμη για τις προκλήσεις του μέλλοντος»

Βόρεια Κορέα: «Μη διαπραγματεύσιμο το πυρηνικό μας πρόγραμμα» διαμηνύει η αδελφή του Κιμ πριν την επίσκεψη Σι

Ουκρανία: Δύο νεκροί από ρωσικά πλήγματα πριν τη συνάντηση Ζελένσκι, Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ

Κρήτη: Υλικά για τρομοκρατικό χτύπημα φέρεται να περίμενε ο 37χρονος της Χαμάς - Κρουαζιερόπλοιο ο πιθανός στόχος του

Γιατί Κομισιόν, ΟΟΣΑ και αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία