Η ίωση που ταλαιπωρούσε από τα μέσα της εβδομάδας τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες αναγκάζει τον Βίτορ Περέιρα να τον αφήσει εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να συμμετάσχει στις τελευταίες προπονήσεις και τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Κώστας Φορτούνης. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή μπήκε ο Σαλίνο αντί του Βούρου. Επίσης, εκτός παραμένουν οι Φουστέρ, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς και Εντιγκά (λόγω Κόπα Άφρικά).

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν αρκετά και έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική. Συνέχισαν με δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ).

Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας και Αφελάι.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»