Η ίωση που ταλαιπωρούσε από τα μέσα της εβδομάδας τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες αναγκάζει τον Βίτορ Περέιρα να τον αφήσει εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να συμμετάσχει στις τελευταίες προπονήσεις και τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Κώστας Φορτούνης. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή μπήκε ο Σαλίνο αντί του Βούρου. Επίσης, εκτός παραμένουν οι Φουστέρ, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς και Εντιγκά (λόγω Κόπα Άφρικά).

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν αρκετά και έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική. Συνέχισαν με δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ).

Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας και Αφελάι.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

Κετσετζόγλου: «Χαφ και φορ οι προτεραιότητες της ΑΕΚ-Κοιτάζει και Σάλιακα για μπακ»