Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Ολυμπιακός για το σημαντικό παιχνίδι με την Γιούνγκ Μπόις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα και το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στο φαληρικό γήπεδο.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα ακολουθήσει τη συνταγή των ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στα οποία κατάφερε να κάνει το «3 στα 3» τη φετινή σεζόν.

Από τη στιγμή που ο Καπίνο είναι τραυματίας, ο Λεάλι είναι εκείνος που θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία απέναντι στους Ελβετούς. Μπροστά από τον Ιταλό τερματοφύλακα – από δεξιά προς αριστερά – θα βρίσκονται οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσος. Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να παίξει δεξιά ο Ελαμπντελαουί και ο Φιγκέιρας να μετακινηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Σεμπά, Ελιουνούσι και ο Ιντέγε στην κορυφή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν