Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Πάφο στην 1η αγωνιστική του Champions League, ο Δημήτρης Μάρκος αποφάσισε να το… γλυκάνει τρώγοντας μια λαχταριστή “Δούκισσα” στην Κύπρο!

@tipsbymarkos Πάφο όσο με πληγώνεις… #f#fyppafos #f#foryouf#foryourpage ? πρωτότυπος ήχος - Tips?By?Markos


Στο νέο του βίντεο στο TikTok, το Tipsbymarkos μας μεταφέρει στην Πάφο, όπου δοκιμάζει ένα από τα πιο αγαπημένα κυπριακά γλυκά, που είναι εξίσου γνωστό και στην Ελλάδα.

Το πιο όμορφο όμως σημείο του βίντεο είναι η γνωριμία του με τον νεαρό σερβιτόρο, έναν «ερωτικό μετανάστη» από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εργάζεται εδώ και 13 χρόνια στην αλυσίδα ξενοδοχείων Constantinou Bros στην Πάφο.

@tipsbymarkos Στην Κύπρο το γλυκό μωσαϊκό (κορμός) το τρώνε αλλιώς… Ο Θεσσαλονικιός ερωτικός μετανάστης που κάνει τη διαφορά! #f#fypcyprus #f#foryoupaphos #thessaloniki ? πρωτότυπος ήχος - Tips?By?Markos

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube