Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Ματίας Ιγκλέσιας.

Συγκεκριμένα, μία ασιατική ομάδα ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου του Ατρομήτου και, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, επιθυμεί να τον εντάξει από τώρα στο δυναμικό της!

Το συμβόλαιο του 28χρονου άσου λήγει το καλοκαίρι, όμως οι Ασιάτες δίνουν χρήματα στους Περιστεριώτες για να τον κάνουν δικό τους.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν παρουσιάζονται διατεθειμένοι να χάσουν τον Ιγκλέσιας, αν και ο τελευταίος δείχνει θετικός να παίξει στη χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου».

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα χρήματα, τα οποία είναι πάρα πολλά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»