Δεν απέκλεισε την προοπτική επιστροφής του στην Ιταλία και τη Μίλαν στο μέλλον ο Σάντρο Τονάλι. Όπως δήλωσε ο μέσος της Νιουκάστλ μετά το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για την πρεμιέρα του Champions League, η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή για τους επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο 23χρονος αγωνίστηκε στο Μιλάνο την τριετία 2020-2023 και εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της ιταλικής ομάδας, αν κρίνει κανείς από την υποδοχή που του επεφύλαξαν στην αναμέτρηση του «Σαν Σίρο».

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω ποτέ στη Μίλαν. Θα πλήρωνα για να μάθω το μέλλον μου! Ίσως ναι, ίσως όχι. Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο», ανέφερε ο νεαρός άσος στο ιταλικό Mediaset.

«Δεν κλείνω την πόρτα στη Μίλαν. Δεν θέλω και δεν θα κρύψω την αγάπη και το πάθος μου για αυτή την ομάδα», τόνισε κλείνοντας.



Επιμέλεια: Ανδρέας Αλιμπέρτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»