Μπορεί ο ίδιος να είναι Γερμανός, αλλά ο προπονητής του στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλά στοιχεία από την Γερμανία, όπως αποκάλυψε ο Τόνι Κρος για τον Ζινεντίν Ζιντάν, αναφέροντας ότι οι σκληρές προπονήσεις κάνουν καλό στην ομάδα.

Ο παίκτης της «βασίλισσας» επιστρέφει στην ομάδα για το παιχνίδι απέναντι στους επίλεκτους του MLS.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Κρός:

Για τις απαιτήσεις του προπονητή: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά, ειδικά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Μερικές φορές ο Ζιντάν μοιάζει με Γερμανό με αυτά που μας κάνει στην προπόνηση. Την περασμένη σεζόν ήμουν πολύ καλά και αυτή η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σημαντική μακροπρόθεσμα. Πρέπει να δείχνουμε αυτή την καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Για το παιχνίδι κόντρα στους επίλεκτους του MLS: «Είναι σημαντικό για να προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια που έρχονται. Αυτή η λίγκα έχει βελτιωθεί πολύ, υπάρχουν μεγάλες πόλεις και μεγάλες ομάδες και οι παίκτες το απολαμβάνουν εδώ. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι στο επίπεδο της Λα Λίγκα ή της Μπουντεσλίγκα, αλλά βελτιώνονται συνέχεια».

Για τη στήριξη των οπαδών: «Πιστεύω ότι όπου και να πάμε πάντα μας στηρίζουν οι οπαδοί μας και είναι πολύ όμορφο το πόσο μας αγαπάει ο κόσμος σε όλα τα μέρη της γης».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατσάλινη Ράγιο των 10 παικτών σώθηκε στο 94', όμως παραμένει μπλεγμένη και η ΑΕΚ… σημειώνει

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε: Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον «cyborg» Σότο Γκράδο και το κεφάλι… γεμάτο καλώδια

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!