Την ώρα που η αβεβαιότητα έχει χτυπήσει... κόκκινο στη Βιλερμπάν και ενώ παίκτες αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον, λόγω της αδυναμίας των Γάλλων να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις, ο Τόνι Πάρκερ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

Μέσα από δηλώσεις του στην εκπομπή Legend, τοποθετήθηκε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες της Βιλερμπάν, προκαλώντας συζητήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος ανέφερε πως θέλει να κατακτήσει το NBA Europe με την ομάδα από τη Λυών, σημειώνοντας πως θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη διοργάνωση κυρίως για επιχειρηματικούς λόγους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το όνειρό μου θα ήταν να κερδίσω μια μέρα με τη Βιλερμπάν και να γίνω πρωταθλητής του NBA Europe. Αυτό θα ήταν τεράστιο», δήλωσε ο Πάρκερ και πρόσθεσε πως βλέπει επίσης την εν λόγω διοργάνωση ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία: «Πιστεύω ότι η καλύτερη επένδυση, αν όλα πάνε καλά, θα είναι η Βιλερμπάν με το NBA Europe».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube