Θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Τσέλσι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Τόρες, μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα «Sport».

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία με την υπόλοιπη αποστολή της εθνική Ισπανίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» και δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να συζητήσει με τους Καταλανούς.

«Το ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Μπάρτσα είναι πάντα ευπρόσδεκτο», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος στράικερ, ο οποίος φημολογείται ότι δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο στους Λονδρέζους και τονίζει ότι παραμένει ποδοσφαιριστής των «μπλε».

Ο Τόρες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό και τόνισε ότι μετά το τέλος του Confederations Cup, θα μιλήσει μαζί του για να συζητήσει για το μέλλον του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Εσπανιόλ πήρε την μπουκιά από το στόμα της Σεβίλλης των 10 παικτών με γκολ στο 98'

Ραφίνια όπως... Μέσι: Μόνο οι δυο τους 6 γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές της La Liga στον 21ο αιώνα!

Η διαμαρτυρία των οπαδών της Βαλένθια έγινε... κίνησης απόλυτης παράδοσης στις εξέδρες

Εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα, έκανε το 4Χ4 με πεντάρα μέσα στο «Μεστάγια»!

«Έβραζε» το Μεστάγια: Οργή για Κορμπεράν και διοίκηση στη Βαλένθια!

Νίκη-δήλωση με μεγάλη ανατροπή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην έδρα της Βιγιαρεάλ!

Πάρτι της Μπιλμπάο στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρέωσε την Ατλέτικο σε ήττα με τριάρα

Στον πάγκο ο Άλβαρες για την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μουρίνιο: «Συγχαρητήρια στην Μπέτις, έπαιξε για την ισοπαλία και… κέρδισε το λαχείο»

Με το περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο: Στους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα φέτος ο Λαμίν Γιαμάλ