Θετική ήταν η παρουσία του Αλίν Τόσκα στο χθεσινό ματς με την Τσέλσι. Ο Ρουμάνος αμυντικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την εμπειρία και την προσαρμογή του.

«Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι καλό σε αυτό το παιχνίδι, κυρίως για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο κόσμος μας άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας, δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα και μας έδωσαν ώθηση. Πλέον μπορώ να πω ότι έχω προσαρμοστεί εδώ, όλοι με βοηθούν πολύ, ο προπονητής, ο Βαρέλα, όλοι... Αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ», ανέφερε το νέο απόκτημα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρουμάνο άσο, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στο παρελθόν στη Στεάουα. «Ο Αλίν έπαιξε καλά, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια, με την εμπειρία του. Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε από πριν την αξία της Τσέλσι. Μιλάμε για παίκτες τοπ επιπέδου και είναι καλό που δεχθήκαμε ένα μόνο γκολ. Δεν λέω ότι το 1-0 είναι καλό για εμάς, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κι άλλα γκολ, οπότε το κρατάμε αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.