Τον ήθελαν αρκετές ομάδες, τον... πολιόρκησαν, αλλά αυτός προτίμησε τη Γουέστ Μπρομ.

Κι όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σαμαράς στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «baggies», η απόφαση ήταν εύκολη πέρα για πέρα, λόγω του κλίματος και της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Κι όπως είναι φυσικό οι αναφορές στο πρώτο του (όχι και τόσο πετυχημένο) πέρασμα απ' την Πρέμιερ Λιγκ (για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι) είναι... αναπόφευκτες, με τον Έλληνα άσο να παραδέχεται με ειλικρίνεια πως τότε ήταν μικρός και μόλις 22 ετών, αλλά τώρα πια στα, επτά χρόνια αργότερα είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να οδηγήσει τη νέα του ομάδα σε επιτυχίες και να δείξει πως μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

«Νιώθω πολύ καλά. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευγενικοί και νιώθω ήδη σα να είμαστε μια οικογένεια. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω στη Γουέστ Μπρομ. Είχα μιλήσει και με τον προπονητή, είναι Σκωτσέζος, οπότε τα είπαμε στη... γλώσσα μας», είπε αρχικά για την μεταγραφή του και συνέχισε σχετικά με τις βλέψεις που έχει:

«Πιστεύω ότι είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος γι' αυτή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τα πάει καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και είμαι πολύ περήφανος που θα παίζω εδώ. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στους καλύτερους. Ελπίζω όλοι να έχουμε μια καλή σεζόν».

Ερωτηθείς για το πρώτο του πέρασμα απ' την Πρέμιερ Λιγκ και το πώς βλέπει το νέο του τώρα πια, ο Σαμαράς απάντησε: «Είμαι πιο ώριμος τώρα και ξέρω το ποδόσφαιρο καλύτερα σε σχέση με τότε που ήμουν νεότερος. Πέρασα επτά όμορφες σεζόν με τη Σέλτικ και κρατάω όλες τις καλές στιγμές. Τώρα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και ανυπομονώ γι' αυτό. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θες να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος και πιστεύω πως έχω αλλάξει από τότε που ήμουν 22, όπως ο καθένας σ' αυτή τη δουλειά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβγαλε… κεντρί η Γιουνάιτεντ και «τσίμπησε» την Μπρέντφορντ!

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!