«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες και οι ώρες όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου στο μπάσκετ. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε κοινή ημερομηνία για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και για το Άρης-Ολυμπιακός στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά:

«Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα γίνει γνωστό στις 5 Νοεμβρίου, ημέρα που θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκός στις 16.00 και ο Άρης τον Ολυμπιακό στις 18.30. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου
ΟΑΚΑ 16.00 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αλεξάνδρειο 18.30 Άρης-Ολυμπιακός

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο στις 17 Φεβρουαρίου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό