Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του μέλλοντος του Χάρι Κέιν, με την Τότεναμ να επιδιώκει την ανανέωση του συμβολαίου του του πάση θυσία και την Μπάγερν Μονάχου να κάνει τα πάντα, ώστε να τον φέρει στη Γερμανία. Το δεύτερο ενδεχόμενο φαίνεται πως κερδίζει «πόντους», μια και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι να μην αποδεχτεί καμία πρόταση ανανέωσης από τα «σπιρούνια». Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του για τη μετακίνηση στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Σύμμαχος στην επιθυμία του Άγγλου στράικερ, το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει στον «ορίζοντα» η εναλλακτική να αποχωρήσει σαν ελεύθερος. Ήδη έχουν απορριφθεί δύο προσφορές των Γερμανών, μια και οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να αφήσουν τον σταρ τους να φύγει με λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ. Η προσφορά για εβδομαδιαίο μισθό 300.000 ευρώ την εβδομάδα και πόστο στο σύλλογο, μετά το τέλος της καριέρας του Κέιν, δεν έχει σταματήσει να ισχύει και ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελου Ποστέκογλου, έχει δείξει ότι τον θέλει διακαώς στην ομάδα, θέλοντας να «χτίσει» πάνω του την επόμενη μέρα του κλαμπ.

Σε περίπτωση αποχώρησης του 29χρονου επιθετικού από την Αγγλία, τα «σπιρούνια» θα κινηθούν οπωσδήποτε για μία μεταγραφή... βαρβάτου επιθετικού, αφού στο «κάδρο» μένουν, πια, μόνο ο Χέουνγκ-Μιν Σον και ο, κατώτερος των προσδοκιών, όπως αποδείχθηκε, Ριτσάρλισον. Ενδεχόμενη απόκτηση ποδοσφαιριστή, πάντως, θα κόστιζε πολύ χρόνο στην Τότεναμ, κάτι που η ομάδα του Λονδίνου δεν επιθυμεί.

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»