Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Κόλο-Μουανί πριν την προπόνηση της Τότεναμ την Τρίτη, την τελευταία πριν το ματς της Τετάρτης με την Αιντραχτ Φρανκφούρτης για το Champions League. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Τόμας Φρανκ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως τόσο ο Γάλλος επιθετικός, όσο κι ο Ουίλσον Οντομπέρ, είναι καλά στην υγεία τους.

Ο δεύτερος ακολουθούσε με άλλο όχημα, αλλά δεν ενεπλάκη στο ατύχημα.

Ο Μουανί συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα των «σπερς», όμως την ίδια ώρα φωτογραφίες στα social media έδειχναν τους δύο ποδοσφαιριστές δίπλα σε μια μαύρη Ferrari με εμφανείς τις ζημιές στο όχημα.

«Όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο περιστατικό είναι καλά. Δεν είχα ακόμη προσωπική επικοινωνία μαζί τους, όμως ενημερώθηκα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα ταξιδέψουν αργότερα και περιμένω ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα», τόνισε ο τεχνικός των Λονδρέζων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ